Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Vegetarisk "pastasås" med Zucchinipasta
Skriv ut
Pin Recept
Dela via Facebook
Måltid
Middag
Portioner
4
Ingredients
500
g
Aubergine
2
st
Röd lök
3
st
Vitlöksklyftor
1
knippe
Persiljekvistar
1
tsk
Vinäger
3
tsk
Oregano
1
dl
Oliver
1
Burk
Krossade Tomater
Salt, peppar
Olivolja
2
dl
Hackad Persilja
1
dl
Rostade solroskärnor
2-3
st
Zucchini
Instructions
Skär auberginen i mindre bitar och stek dem i rikligt med olivolja tills de får en fin färg.
Tillsätt sedan grovt hackad rödlök, vitlök, persiljekvistar, vinäger, oregano, oliver, krossade tomater, salt och peppar.
Låt puttra i ca 15-20 minuter
Under tiden strimlar du dina zucchini till "pasta"
Plocka bort persiljekvistarna från grönsaksröran och blanda ner den hackade persiljan.
Sist strör du över de rostade solroskärnorna.
Om du vill kan du även ringla lite olivolja över din maträtt innan du äter upp allt :-)