Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Ugnspannkaka
Pernilla Lantz
Snabb och enkel ugnspannkaka!
Skriv ut
Pin Recept
Dela via Facebook
Förberedelser
5
minuter
minuter
Tillagningstid
20
minuter
minuter
Total tid
25
minuter
minuter
Måltid
Lunch, Middag
Kök
Sverige
Portioner
4
Kalorier
1
kcal
Utrustning
Skål
Ugnssäker form
Ingredients
4
st
ägg
500
gram
keso
1,5
msk
fiberhusk
salt
1
paket
bacon alt bär
Instructions
Sätt ugnen på 225 grader
Mixa samman ägg, keso och fiberhusk med en stavmixer så att det blir en slät smet.
Vill du ha bacon i din ugnpannkaka, klipper du ner bacon i en ugnsplåten och steker de lätt i ugnen innan du häller över smeten.
Grädda i ca 20 minuter eller tills den fått en gyllene färg.