Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Sixtens Piratgryta gjord i Crock-Pot
Skriv ut
Pin Recept
Dela via Facebook
Måltid
Middag
Portioner
6
Ingredienser
1
kg
Högrev
2
st
Gul lök
2
st
Vitlöksklyftor
0,5
dl
Vatten
1
tsk
Örtsalt
2
st
Lagerblad
2
tsk
Timjan
2
tsk
Oregano
3
msk
Tomatpure
Salt, peppar
2
dl
Grädde
Häll i när det återstår 30 minuter av tiden.
Instruktioner
Skär köttet i mindre bitar, ca 1 x 3 cm
Grovhacka löken och vitlöken, lägg ner i Crock-Poten
Tillsätt alla kryddor och vattnet, rör runt så att tomatpure blandas upp.
Tillsätt köttet och ställ in din Crock-Pot på lågtemperatur och 5 timmar
Efter 2 timmar lyfter du på locket och rör runt lite.
När det återstår 30 minuter kvar på din timer, så tillsätter du 2 dl grädde.
Till detta serverade jag blomkålsris och vanligt ris till sonen som inte äter blomkålsris.
Smaklig måltid!