Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Ryggbiff med Kappa
Pernilla Lantz
Ryggbiff blir så mycket godare med kappa pga fettet.
4.67
from
3
votes
Skriv ut
Pin Recept
Dela via Facebook
Förberedelser
5
minuter
minuter
Tillagningstid
2
timmar
t
Total tid
2
timmar
t
5
minuter
minuter
Måltid
Middag
Kök
Sverige
Portioner
4
Kalorier
1
kcal
Utrustning
Stekpanna eller grill
Ingredients
700
gram
Ryggbiff med kappa
smör
Salt och Peppar
Tillbehör: smörstekt broccoli eller annat önskemål.
Sås: Beasås eller kryddsmör, smör
Instructions
Klappa in salt och peppar runt om köttbiten. Speciellt kappan - blir gott sedan när du ska äta den.
Ställ in ugnen på 90 grader
Ytstek med rikligt med smör ryggbiffen, på undersidan och kappan sidan - het panna
Sätt i en ugnstermometer så att du kan se när innertemperaturen kommer upp till 70-74 grader. Så är den klar.
Paketera in den i lite folie så att den får vila en stund.
Unders tiden smörsteker du broccoli eller fixar till önskat tillbehör.
Vi serverade broccoli med en stor klick smör. Sallad, fetaost och tomat.