Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Kasslergratäng med blomkålsris
Skriv ut
Pin Recept
Dela via Facebook
Måltid
Lunch, Middag
Portioner
4
Ingredients
500
gram
kassler i tunna skivor - skär de i stavar
2
st
hackade tomater
1
st
rund mozzarella i bitar
2
nävar Basilikablad
2
tsk
oregano
2
st
vitlöksklyftor
2
dl
crème fraiche
2
msk
tomatpuré
ett gäng med soltorkade tomater i strimlor
salt och peppar
1
Blomkålshuvud
Instructions
Sätt ugnen på 225 grader
Lägg kasslern i en ugnssäker form.
Blanda samman basilika, oregano, vitlök, tomatpuré och crème fraiche.
Smaka av med salt och peppar.
Häll den sedan över kasslern
Strö ut mozzarella bitarna sedan överst
In i ugnen ca 20 min
Under tiden river du blomkålshuvudet och kokar det i lättsaltat vatten några minuter.
Klart att servera!