Börja med att ta ur allt ur sin kartong så att pizza degen hinner bli lite rumstempererad in du ska börja göra pizza.
Rulla ut pizza degen på en skärbräda och häll över tomatsåsen.
Hacka skinka och lök om så önskas.
Strössla över den rivna osten och Oregano.
Nu börjar det pilliga, försök att rulla ihop pizzan eller nyp ihop den så att den blir som en lång korv.
Därefter rullar du över den till silikonformen som du har till din Omnia Ugn. Har du en mjuk skärbräda underlättar det lite pga att du kan "böja" ner den i formen.
Ställ ner silikonformen i din Omnia Ugn, sätt på locket och ställ allt på din gasolgrill.
Har du en termometer så blir det lite lättare att hålla koll på värmen. Vi körde på fullt tills temperaturen kom upp till 150 grader sedan sänkte vi värmen till svag låga och lät den stå så i ca 15-20 minuter. Kolla av den med jämna mellanrum så att du inte bränner botten.
Ta sedan av din Omnia Ugn och låt den svalna ca 10 minuter innan du tar upp din inbakade pizza i silikonformen.
Klar att servera tillsammans med en vitkålssallad.