Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Gryta på Nötbog
Skriv ut
Pin Recept
Dela via Facebook
Förberedelser
20
minuter
minuter
Tillagningstid
6
timmar
t
Total tid
6
timmar
t
20
minuter
minuter
Måltid
Middag
Portioner
6
Kalorier
1
kcal
Utrustning
Crock-Pot
Ingredienser
700
gram
Nötbog
1
st
rotselleri
4
st
stora morötter
3
st
Vitlöksklyftor
2
st
gul lök
1
ask
körsbärstomater
3
msk
3 msk oxfond
3
msk
tamarisoja
1
msk
äppelcidervinäger
16
droppar
worcestershiresås
1
dl
vatten
salt, peppar, timjan
Instruktioner
Skala och dela rotsellerin i stavar och lägg ner i crock-poten.
Skala och slanta grovt morötterna och lägg ner i crock-poten.
Lägg ner skalade hela vitlöksklyftor, lägg ner i crock-poten
Skala och dela den gula löken, lägg ner i crock-poten.
Häll sedan ner alla kryddor, tar i rejält med salt och peppar.
Lägg sedan köttbiten överst och strö över lite mer salt och peppar.
Lägg sedan körsbärstomaterna bredvid och lägg på locket.
Ställ in på Lågtemperatur och önskad antal timmar, jag hade 7 timmar.