Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Coleslaw
Pernilla Lantz
Det perfekta tillbehöret både till fest eller vardag.
5
from 1 vote
Skriv ut
Pin Recept
Dela via Facebook
Förberedelser
15
minuter
minuter
Tillagningstid
5
minuter
minuter
Total tid
20
minuter
minuter
Måltid
Tillbehör
Kök
Sverige
Portioner
8
Kalorier
1
kcal
Utrustning
Kniv
Stor skål eller Glasburk
Ingredienser
1
st
vitkålshuvud - normal stort
1/2
burk
creme fraiche ( ta en hel burk ifall du har ett stort vitkålshuvud
2
tsk
dijonsenap
salt, peppar
Instruktioner
Strimla vitkålen fint och lägg i en bunke.
Blanda ner dijonsenap och creme fraiche i vitkålen, rör runt så att allt blandas väl.
Smaka av med salt, peppar.
Vill man så kan man byta ut creme fraichen mot majonnäs istället.