Shirataki Nudlar med Keto-Biffar
22 januari 2019
Som ni kanske har förstått så älskar jag när allt är enkelt. Precis så är det med Keto-Biffar, perfekt att göra en stor sats. Frysa in och bara tina upp när man inte orkar göra något annat.
Precis så var det igår. Först hade jag haft PT-pass med Emelie, som verkligen kört skiten ur mig och mina ben. Men gött är det! Hem för att sedan köra ner Vincent till sin orkester spelning. Mitt i allt det här ska man även äta bra mat. Tur att man då har några biffar i frysen som man snabbt tinar upp medan Vincent spelar.
Väl hemma tog fram en påse Shirataki nudlar, strimlade lite paprika och smörstekte allt. Hällde ner lite grädde, kalvfond och värmde på biffarna i allt detta. Klart!
Lätt, enkelt och gott!
Ketobiffar
Dessa kan du göra många utav, perfekt att frysa in och ta fram när du inte orkar laga mat. Passar även perfekt att ha i matlådan tillsammans med råkostsallad eller coleslaw.
Till recept
Föregående
Min Mormor har fyllt 90 år
Nyare
2 kommentarer
Emelie Babunovic
MUMMA!
Älskar shirataki nudlar, har faktiskt t.o.m ett recept där jag använt det till att höra lasange! GRYMT!
Pernilla
Åhh, det måste jag testa!