Risotto med räkor, gott och enkelt att göra!
16 februari 2017
Ibland kan det va så himla gott med det enkla, Risotto med räkor. Så himla gott och något jag kan sakna.
Precis i början av min kostomläggning gjorde jag Risotto med räkor och tänkte helt enkelt damma av receptet med lite nya bilder.
Risotto med räkor
Prep Time 10 minutes mins
Total Time 10 minutes mins
Course Middag
Servings 2
Calories 1 kcal
Equipment
- Rivjärn
- Stekpanna
Ingredients
- 1 Blomkålshuvud
- 200 gram Skalade räkor
- 2 dl Riven parmesanost
- Salt o peppar
- 1 Vitlöksklyfta
- 2 st Schalottenlök
- Smör
Instructions
- Börja med att riva blomkålshuvudet och löken, stek detta sedan i rikligt med smör.
- Tillsätt salt, peppar och vitlök.
- Låt småputtra tills blomkålen blir lite mjuk.
- Tillsätt sedan parmesanosten, rör runt så att allt blandas samman.
- Ta sedan av kastrullen från plattan och tillsätt redan räkorna och rör runt.
- Klar att servera.
Keyword Skaldjur