halloumipommes

Krispiga halloumipommes i airfryern

Letar du efter något nytt och spännande att bjuda på till buffén, som tillbehör till middagen eller bara som ett lyxigt snacks? Då måste du testa halloumipommes i airfryern! De är krispiga, smakrika och helt oemotståndliga – perfekta att dippa i en härlig sås.

Det bästa? De är busenkla att göra och går snabbt att fixa.

Dessa halloumipommes är en riktig höjdare – de är krispiga, smakrika och fulla av härlig sälta som gör att du inte kan sluta äta dem. Perfekta att servera som tillbehör till grillat, på buffébordet eller som ett lyxigt snacks tillsammans med en god dipp. Oavsett när du serverar dem kommer de definitivt att bli en favorit bland både familj och gäster.

halloumipommes

Halloumipommes

Krispiga halloumipommes i airfryern – en riktig fullträff!
Förberedelser 5 minuter
Tillagningstid 15 minuter
Måltid Tillbehör
Portioner 2
Kalorier 1 kcal

Utrustning

  • Kniv
  • Skärbräda
  • Airfryer

Ingredienser
  

  • 1 st Hallomi

Instruktioner
 

  • Skiva upp hallomin i stavar eller skivor, torka av de lite från all vätska
  • Lägg de i airfryern och ställ in på 200 grader i ca 13-15 minuter
  • Glöm inte att titta efter halva tiden och att vända på de.
  • Servera direkt
Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.