Korvgryta med ädelostkräm
17 december 2013
Hej
idag har jag haft fullt upp på jobbet så det passade perfekt att göra något enkelt och som inte tog tid.
Vincent fick köttbullar för det hade han beställt….. Mamma Scan…. till min irritation men han äter inte mina köttbullar så vad gör man inte…. förhoppningsvis bättrar han sig när han blir lite äldre.
Korvgryta
4 portioner
1/2 rödlök
2 paprikor valfri färg
1 liten zucchini
400 g smakrik korv
smör
1 burk krossade tomater
salt och peppar
Hacka grovt lök, paprika och skär slantar med korven.
Fräs alla grönsaker i smör och även korven.
Tillsätt krossade tomater och smaka av med salt och peppar.
Låt nu grytan stå och små puttra medan du förbereder ädelostkrämen.
Ädelostkräm
200 gram ädelost
2 dl crème fraiche
rivet skal av en citron
salladsblad
Mosa ädelosten i en skål med en gaffel och blanda sedan ner crème fraiche och citronskalet.
Blanda väl, smaka av med salt och peppar.
Smaklig måltid, såå gott och enkelt!
Föregående
Kantarellpaj
Nyare