Helgen som varit,
Hallå vänner,
hur är det?
Här är det fullt upp inför julen. Stress stress och åter stress….
Fast vi firar ju inte jul hemma hos oss men ändå saker ska fixas.
I helgen hade Vincent sin första hockey match, första förlorade de och andra vann de. snacka om stolta killar. Det är rätt kul att se hur de försöker att hålla sina positioner och ungarna kör solo runt med pucken, ha haha riktigt roligt.
Sen till middag blev det torsk, pocherad eller vad det heter när man kokar fisken.
Kokt Torsk med rödbetssallad
4 portioner
500 g rödbetor
1-2 dl crème fraiche
salt o peppar
4 st portionsbitar ryggfilé
rapsolja
citron
några knippor gräslök
Koka rödbetorna tills de mjuknar, skala dem o skär i bitar. Låt svalna och blanda med crème fraiche, salt o peppar.
Lägg fisken i en kastrull och kokande vatten över så att det täcker. Låt stå under lock ca 7-10 min.
Servera fisken med en god rapsolja, rödbetssallad, gräslök och citron.
Vi hade även brysselkål till då vi inte hade så mycket rödbetor.
Smaklig måltid!