Hamburgare – perfekt snabbmat en helt vanlig onsdag
1 mars 2017
Ibland har jag helt enkelt inte tid att planera vår middag, som denna vecka då jag inte hunnit ”stor” handla mer än fyllt kylskåpet med det som eventuellt kan behövas. Så som mjölk, grädde, broccoli, tomater och spenat. Gör ni på samma sätt när orken tryter?
Tur att man har hela frysen fylld med en massa protein, så idag tinade jag upp hamburgare från Gödebergs Gårsbutik. Hittade även en påse med Vaxbönor, perfekt som ”pommes”.
Har du inte testat att göra vaxböner så tycker jag att det är dags, så himla gott och perfekt som ”pommes”. Smakar nästan som ”pommes” också 🙂
När du gör vaxbönor i ugnen så sätter du värmen på 225 grader, häller lite olja över vaxbönorna och ställer tiden på 25 minuter.
Som bröd använde jag Kesobröd, tur att man fryser in så har man när man behöver det 🙂
Recept till Kesobröd hittar du här.
Blev en supergod och snabb middag, hamburgare med bröd och Vaxbönor – perfekt!
kram
Föregående
10 års jubileum för LCHF-Kryssningen
Nyare