Halloumi-Omelett
16 oktober 2019
Förra veckan testade jag att göra Halloumi-omelett, upptäckte att det blev toppen. Du behöver inte salta kan jag säga, halloumi i sig är väldigt salt.
Det var efter min träning som jag inte riktigt visst vad jag skulle äta till middag. Anders hade stekt pannkaka till honom och Vincent. Eftersom jag inte äter pannkaka gjort på gluten så fick jag göra något annat helt enkelt.
Kom på att jag någon dag tidigare hade sett ett recept på just halloumi-omelett. Det var bara ägg och riven halloumi typ 😉 Som tur var hade jag lite persilja över som bara stod på bänken så den finhackade jag ner och hällde i smeten. Rörde runt och stekte långsamt. Blev perfekt! snabb och enkelt middag efter träning.
Halloumi-omelett
Prep Time 5 minutes mins
Cook Time 5 minutes mins
Course Lunch, Middag
Servings 1
Ingredients
- 3 st Ägg
- 100 gram Halloumi – riven jag delade ett 200 g paket på mitten
- En näve Finhackad persilja eller annan ört man vill ha
- Lite peppar
- smör
Instructions
- Knäck ner 3 ägg i en skål
- Riv ner halloumi och häll över i skålen där du har äggen
- Tillsätt den finhackade persilja eller den ört du önskar och tillsätt lite peppar
- Smör i en stekpanna och stek sedan Halloumi-omeletten långsamt
- Servera tillsammans med önskat tillbehör
Keyword Snabbmat
Föregående