Förra veckan testade jag att göra en Gulaschsoppa i min Crock-Pot Express och gissa om det blev gott!?! SUPERGOTT!
Eller rättare sagt jag gjorde den nog lite mer som en kycklingsoppa eftersom jag hade lite små trötta grönsaker hemma som jag också slängde ner, champinjoner. Allt tog inte mer än 30 minuter att göra typ.
Grovhackade allt och slängde ner i Crock-Poten och ställde in på Meat/stew och 20 minuter. Klart!
Har laddat min CPE med alla ingredienser. Jag tog dock bara 1 msk paprikapulver. Jag tycker 2-3 msk låter väl mycket, undrar om det inte ska vara 2-3 tsk i receptet?
Hej, det ska vara 2- 3 msk i receptet men det kommer garanterat att funka även med 1 msk. Det jag märkt är att man får krydda mycket mer rent generellt när man gör mat i CP. Hoppas det smakar gott!
2 kommentarer
Göran Malmros
Har laddat min CPE med alla ingredienser. Jag tog dock bara 1 msk paprikapulver. Jag tycker 2-3 msk låter väl mycket, undrar om det inte ska vara 2-3 tsk i receptet?
Pernilla
Hej, det ska vara 2- 3 msk i receptet men det kommer garanterat att funka även med 1 msk. Det jag märkt är att man får krydda mycket mer rent generellt när man gör mat i CP. Hoppas det smakar gott!