Julskinka

Griljera julskinka i airfryer

I år testade jag något nytt – att griljera julskinkan i min airfryer. Och vet du varför jag inte gjort det tidigare? För att jag inte hade någon airfryer! 😂 Men nu när jag testat kan jag bara säga: vilken gamechanger! Det var galet enkelt, otroligt smidigt och smaken? Lika fantastisk som alltid, kanske till och med ännu bättre. 😍

Den här gången fuskade jag lite och köpte en färdigkokt julskinka – man måste ju få ta genvägar ibland, eller hur? För att den skulle stå stadigt i airfryern jämnade jag bara till botten lite. Sen var det dags för griljeringen, som jag gjorde precis som vanligt: en äggula, mandelmjöl, senap och pofiber. En klassiker som alltid levererar! Receptet hittar du här. 👌

Airfryern fixade sedan resten – en perfekt gyllenbrun yta på nolltid. Inget krångel, inget stök. Jag är helt såld! Nästa projekt blir att testa att koka julskinkan i airfryern.

Julskinka

Julskinka Airfryer – Griljering

Det är dags att göra julskinkan och dess griljering i airfryern. Så gott och enkelt!
Förberedelser 5 minuter
Tillagningstid 8 minuter
Måltid Julmat

Equipment

  • Airfryer
  • Skål

Ingredienser
  

  • 3 msk Senap
  • 2 msk Pofiber
  • 2 msk Mandelmjöl
  • 1 st Äggula
  • 3 msk Riven parmesan

Instruktioner
 

  • Blanda samman ägg och senap i en skål.
  • Blanda sedan samman pofiber och mandelmjöl i ytterligare en skål, lite peppar och den rivna parmesanen.
  • Smeta in julskinkan med ett jämt lager utav senapsröran.
  • Pudra sedan in den torra blandningen på julskinkan
  • Ställ ner i din Airfryer, 200 grader i ca 8 minuter.
Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.