Griljera julskinka i airfryer
I år testade jag något nytt – att griljera julskinkan i min airfryer. Och vet du varför jag inte gjort det tidigare? För att jag inte hade någon airfryer! 😂 Men nu när jag testat kan jag bara säga: vilken gamechanger! Det var galet enkelt, otroligt smidigt och smaken? Lika fantastisk som alltid, kanske till och med ännu bättre. 😍
Den här gången fuskade jag lite och köpte en färdigkokt julskinka – man måste ju få ta genvägar ibland, eller hur? För att den skulle stå stadigt i airfryern jämnade jag bara till botten lite. Sen var det dags för griljeringen, som jag gjorde precis som vanligt: en äggula, mandelmjöl, senap och pofiber. En klassiker som alltid levererar! Receptet hittar du här. 👌
Airfryern fixade sedan resten – en perfekt gyllenbrun yta på nolltid. Inget krångel, inget stök. Jag är helt såld! Nästa projekt blir att testa att koka julskinkan i airfryern.
Julskinka Airfryer – Griljering
Equipment
- Airfryer
- Skål
Ingredienser
- 3 msk Senap
- 2 msk Pofiber
- 2 msk Mandelmjöl
- 1 st Äggula
- 3 msk Riven parmesan
Instruktioner
- Blanda samman ägg och senap i en skål.
- Blanda sedan samman pofiber och mandelmjöl i ytterligare en skål, lite peppar och den rivna parmesanen.
- Smeta in julskinkan med ett jämt lager utav senapsröran.
- Pudra sedan in den torra blandningen på julskinkan
- Ställ ner i din Airfryer, 200 grader i ca 8 minuter.