Fiskpinnar med blomkålsris
6 november 2013
Igår gjorde Anders middag, vi hade tinat upp lite lax så han gjorde hemgjorda fiskpinnar på lax.
Till detta blev det blomkåls ris som smörstektes och sedan en liten sallad till och en klick majonnäs. Mums säger jag bara….. såå gott!
Till detta blev det blomkåls ris som smörstektes och sedan en liten sallad till och en klick majonnäs. Mums säger jag bara….. såå gott!
Som panering använder han fiberhusk och sesamfrön.
Börja med att vispa 2 ägg lätt, rulla laxbitarna i ägget och sedan i sesamfröblandningen.
Lägg sedan i en ugnssäker form, ställ i ugnen ca 10-12 min på 200 grader.
Riv blomkål, stek detta sedan i en kastrull med smör, ca 3-4 msk smör. Rör runt hela tiden, smak sätt med lite chiliflaks. Stek tills smöret är inkokt i riset.
Mannen är bra på att laga mat eller hur?
Föregående
Trött som bara den
Nyare
3 kommentarer
Maria
Ser gott ut! Vad tillför fiberhusken? Tror inte vi har någon kvar hemma så jag tänkte testa med bara sesamfrön.
Pernilla Lantz
Hej Maria
det händer inte så mycket mer än att det ev kan lossna lättare sesamfröna.
Maria
Tack! Ha en trevlig helg 🙂