Vinter och kallt ute, då sitter det fint med lite Broccoli- och Rucolasoppa med knaperstekt bacon.
Såå himla gott, helt enkelt och tog inte mer än max 30 minuter att göra ordning. Fick även tummen upp av Anders som tyckte den var väldigt god och matig, tyvärr vågade inte Vincent smaka. Orkar inte bråka om det, vill han så vill han annars får det vara. Det bästa med höst och vinter är att man kan äta soppa som värmer än enda in i själen, eller hur?
Broccoli- och Ruccolasoppa
Pernilla Lantz
Såå himla gott, perfekt som förrätt eller huvudrätt. Älskar verkligen denna soppa!
ÅH, vilken god soppa. Blir repris på den helt klart…dock blev den lite tjock…så nästa gång kommer jag att späda den lite. Dig vill jag följa…men hittar inte hur jag gör ?
Hej Ulla-Britt,
Vad glad jag blir att du gillade den. Du får spara ner min blogg som favorit i ditt internet fönster så att du hittar tillbaka :-p
Ha en fin kväll
6 kommentarer
Ulla-Britt
Såklart ska du ha ett betyg…det högsta
Pernilla
tack snälla du!
Ulla-Britt
ÅH, vilken god soppa. Blir repris på den helt klart…dock blev den lite tjock…så nästa gång kommer jag att späda den lite. Dig vill jag följa…men hittar inte hur jag gör ?
Pernilla
Hej Ulla-Britt,
Vad glad jag blir att du gillade den. Du får spara ner min blogg som favorit i ditt internet fönster så att du hittar tillbaka :-p
Ha en fin kväll
Agneta
Ska man hacka stocken till broccolin oxå?
Pernilla
Hej Agneta, du gör som du vill men jag gör det. Lycka till ?